Home Gadgets Sleutelloze deursloten – De handigste manier om uw voordeur te ontgrendelen

Sleutelloze deursloten – De handigste manier om uw voordeur te ontgrendelen

0
Sleutelloze deursloten – De handigste manier om uw voordeur te ontgrendelen

Sleutelloze deursloten zijn beschikbaar voor uw huis, kantoor en elke denkbare toepassing daartussen.

U kunt sloten krijgen die mechanisch, elektronisch (dit betekent dat er een kleine motor op batterijen werkt die het slot voor u opent) of biometrisch (dit gebruikt uw werkelijke vingerafdruk om het slot te openen) zijn.

U kunt zelfs een combinatie van een vingerafdruk en een numeriek toetsenblok voor uw toegangsslot krijgen.

Wat zijn de voordelen van sleutelloze deursloten?

Wilt u nog een sleutel uit uw sleutelhanger verwijderen? Dit is slechts het eerste voordeel van een slot dat opent zonder sleutels.

Heeft u sleutels uitgedeeld aan vrienden, buren, werknemers en meer, waardoor u nu niet eens meer weet wie de sleutels van uw huis of kantoor heeft? Dit is een manier om uw huis of kantoor met een minimale inspanning opnieuw veilig te maken. Laat nooit meer nieuwe kopie├źn maken.

Als u iemand uw code wilt geven, ga u gang. Als u besluit de code later te wijzigen, dan moet u die mensen van wie u wilt dat ze toegang hebben het nieuwe nummer doorgeven.

Heeft u de slechte gewoonte om sleutels te verliezen? Dit maakt sleutels overbodig. U kunt de deur met vertrouwen uitlopen, wetende dat u bij uw terugkeer meteen naar binnen kunt lopen zonder dat u die zware sleutelhanger moet dragen.

Beveiliging is een sterk kenmerk van sleutelloze deursloten. U heeft ze misschien gezien in kantoren, winkels en andere drukbezochte plaatsen die een sterke beveiliging vereisen.

Waar moet u op letten met sleutelloze deursloten?

Sommige gebruikers hebben verklaard dat het moeilijk kan zijn om de code op hun deursloten te wijzigen. Voor sommige sloten moet u het slot van de deur verwijderen om de code te wijzigen. Dit kan lastig zijn, dus misschien wilt u de beschikbare modellen onderzoeken voordat u een slot voor uw deur kiest.

Sommige sloten vereisen het gebruik van batterijen om het slot te bedienen. U zal willen controleren of uw keuze batterijen vereist. De meeste fabrikanten geven aan dat de batterijen 2 tot 3 jaar kunnen werken.

Sleutelcodes kunnen zo vaak als u wilt worden gewijzigd, en als u een vingerafdruk of biometrisch slot kiest, dan kunnen veel vingerafdrukken in het geheugen van het slot worden opgeslagen zodat meerdere gebruikers toegang kunnen krijgen. Sommige sloten onthouden maar liefst 100 vingerafdrukken.

Bezoek onze website voor meer informatie over sleutelcodes en slotenmakersdiensten – https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag