Home Financieel Makkelijke portemonnees voor buiten huis

Makkelijke portemonnees voor buiten huis

0
Makkelijke portemonnees voor buiten huis

Zodra je de deur uit loopt zijn er altijd wel een paar dingen die je standaard bij je hebt. Als het goed is een huissleutel – of een hele bos met daaraan alles van werk tot auto. Hoogstwaarschijnlijk draag je in je ene broekzak een smartphone en in de andere je portemonnee. Hoewel de meeste items goed worden onderhouden of op tijd worden vervangen, is dat met de portemonnee vaak niet het geval. Al jaren gebruik je dezelfde wallet, die er nu waarschijnlijk nog aan een draadje bijhangt. Zelf met lederen portemonnees zal je dat meemaken. Aan de binnenkant zit namelijk nog een hoop stof, of polyester. Dus wat is nu een goede portemonnee om je oude exemplaar mee te vervangen?

De oude vertrouwde leren portemonnee

Als de oude stuk is, dan kan je ook gewoon weer exact hetzelfde model aanschaffen. Zelf heb ik dit wel enkele keren gedaan. Op een bepaald punt voelde ik mezelf echter toch wel heel ouderwets en heb ik toch echt de overstap gemaakt naar een compleet nieuwe portemonnee. Namelijk de pasjeshouder.

De ideale wallet: de pasjeshouder

Natuurlijk heb je vandaag de dag een zeer ruime keuze in portemonnees. Als je niet echt in de markt bent voor een dik leder exemplaar, dan kun je altijd nog gaan kijken naar een handige pasjeshouder. De pasjeshouders van Secrid bijvoorbeeld, zijn zeer stevige en betrouwbare wallets. Bovendien is een Secrid pasjeshouder ook nog eens zeer compact, zodat deze altijd in elke broekzak past. Daarnaast kun je zonder twijfel al je pasjes erin kwijt en is er ook nog wat ruimte voor los geld. Dit is dus zeker een ideale oplossing.

Ga je de stad in, of koop je online?

Wanneer er ergens markt is, dan kan je er donder op zeggen dat er daar ook portemonnees worden verkocht. Dat lijkt altijd leuk, voor een prikkie een mooie Armani portemonnee meenemen. Bedenk je echter wel dat je bij het marktkraampje geen bonnetje krijgt. En wie weet waar de verkoper de volgende keer staat. Gewoon in de winkel de aankoop maken kan dus wel beter zijn met dit soort belangrijke merkproducten. Al je pasjes zitten er per slot van rekening wel in. Natuurlijk kun je ook nog altijd de keuze maken om online te gaan shoppen. Dan hoef je niet eens de deur uit – wat nog geld scheelt ook. Zo vul je die nieuwe portemonnee nog sneller dan je lief is.