Home Wonen Vragen en antwoorden over de PVC vloer

Vragen en antwoorden over de PVC vloer

0
Vragen en antwoorden over de PVC vloer

Een PVC vloer heb je in veel verschillende soorten. Een PVC visgraat vloer, een PVC vloer met houtlook en een PVC vloer met betonlook. In deze blog lees je verschillende antwoorden op vragen die wel worden gesteld over de PVC vloeren. Wat zijn de voordelen, hoe moet je ze onderhouden? Welke kan je het beste kiezen? Voor dit soort vragen ben je bij deze blog aan het juiste adres. Na het lezen van deze blog ben jij hopelijk wat wijzer geworden over de PVC vloer.

Welke PVC vloer kan ik het best uitkiezen?

Welke vloer je het beste kunt uitkiezen, ligt vooral aan jouw smaak. Het uiterlijk van de PVC vloeren worden onderverdeeld in drie soorten. Zo kun je een vloer uitkiezen met een houtlook. Ook kun je kiezen voor een PVC vloer betonlook of een pvc met visgraat. Een pvc met visgraat is een pvc vloer met een bepaald patroon. Dat patroon wordt een visgraat genoemd. Deze look wordt steeds populairder. Dit komt doordat het patroon net even anders is dan anders en tegelijkertijd ook heel modern, chique en stijlvol blijft. Een mooie vernieuwende vloer.

Ook de vloer met betonlook wordt steeds populairder. Het lijkt net alsof de vloer van beton is gemaakt. Dit geeft een mooie sfeer in de kamer. Daarnaast is deze vloer met betonlook ook geschikt voor zwaarder wonen en ook industrieel gebruik! Wil je een mooie en functionele vloer voor in jouw bedrijf? Dan is deze vloer daar ook zeker geschikt voor!

Is een PVC vloer makkelijk te onderhouden?

Jazeker! Elke PVC vloer is makkelijk te onderhouden. Of je nou een vloer met betonlook, houtlook of een visgraat PVC hebt. Een PVC vloer heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Het enige wat je hoeft te doen is het schoonmaken als het vies is geworden. Dus dingen als stofzuigen en dweilen. Wat je normaal ook altijd doet. Bij een PVC vloer gaat dit heel makkelijk. Je hoeft het ook niet vaker te doen dan dat je normaal doet.

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

Een PVC vloer lijkt nét op echt hout. een vloer van echt hout is prachtig, maar heeft wel veel nadelen. Echt hout kan namelijk uitzetten en krimpen. Daarnaast heeft hout ook best wat onderhoud nodig. Bij PVC is dat niet het geval. Alle nadelen die bij een houten vloer komen kijken, heb je niet bij PVC. Wel heb je natuurlijk het voordeel van de prachtige sfeer die een PVC vloer heeft.

Wist je dat je PVC ook heel goed kan combineren met vloerverwarming? Vloerverwarming heeft vele voordelen en is ook heerlijk voor mensen met koude voeten!