Home Wonen Posters voor aan de muur van de kinderkamer

Posters voor aan de muur van de kinderkamer

0
Posters voor aan de muur van de kinderkamer

Er wordt vaak veel tijd gestoken in het uitkiezen van de meubels in de kinderkamer en de indeling hiervan. Voor de muren wordt er meestal een stukje behang uitgekozen of een mooie kleur verf, maar verder wordt hier in de meeste gevallen niet heel veel meer tijd aan besteed. De kamer wordt opgevuld met accessoires om het wat meer leven te geven, maar een accessoire dat vaak wordt vergeten zijn posters voor aan de muur. En natuurlijk bedoelen wij dan niet posters van je favoriete band, maar posters speciaal gemaakt voor in de kinderkamer.

Posters

Tegenwoordig zijn er superveel posters beschikbaar en er zitten er altijd wel een paar bij die helemaal passen bij het interieur van de kamer van je kindje! De meest geliefde posters voor de kinderkamer zijn toch wel de posters met dieren afgebeeld. In de categorie dierenposters zijn veel verschillende soorten te vinden. Zo zijn er animatie dieren en realistische dieren. De animatie dieren zijn wat kinderlijker en speelser waardoor ze dus perfect zijn voor de wat jongere kinderen. De realistische dieren zien er vaak wat stoerder uit en passen dus in de kamer van de wat oudere kinderen. De animatie dieren zijn vooral te vinden in zachte pastelkleuren, dus denk hierbij aan turquoise, zacht roze en pastelgeel.

Zie hier fantastische hippe posters kinderkamer (o.a. zwart wit, dieren en Mrs Mighetto)

Ook zijn er veel posters met teksten te vinden voor de kinderkamer. Zo heb je hele schattige teksten, zoals I love you tot the moon and back, maar ook wat stoerdere teksten zoals cool kids never sleep. Zo kan je dus de sfeer creëren die jij voor ogen hebt. Vooral het combineren van een dierenposter en een poster met tekst kan heel leuk zijn. Zo kan je dus twee posters boven een kastje ophangen met op de ene poster een dier en op de andere poster een zinnetje. Ook zijn er posters waarbij deze twee opties zijn gecombineerd in één poster, dus een poster met een dier afgebeeld en daaronder een zinnetje. Er zijn eindeloze mogelijkheden dus!

Uitgelicht: design, hippe, unieke babykamer meubelen van CozyKidz

Een gepersonaliseerde poster is natuurlijk ook een optie en is ook een optie als kraamcadeau! Denk bijvoorbeeld aan een poster met de naam van het kindje en de geboortedatum. Vaak kan je de kleuren hiervan zelf bepalen, waardoor het helemaal past in de kinderkamer.