Home Wonen Bestaat de perfecte inboedelverzekering?

Bestaat de perfecte inboedelverzekering?

0
Bestaat de perfecte inboedelverzekering?

Ben jij inmiddels helemaal tevreden met de inrichting van jouw huis en ben je als de dood dat er om welke reden dan ook iets verloren kan gaan? Wacht dan niet langer en sluit een inboedelverzekering af. Het is vaak niet het eerste waar men zoal aan denkt. Nu jij er eenmaal aan hebt gedacht kan je natuurlijk niet meer anders dan een verzekering afsluiten. Wat nou als er iets kapot gaat, er ingebroken wordt of er een enorme boom op jouw huis valt. Natuurlijk hoop je dat deze situaties zich nooit voordoen maar het gevoel om hiervoor verzekerd te zijn biedt wel een bepaalde rust. Je kan rustig op vakantie gaan of zelfs wat relaxter op de bank zitten terwijl de kinderen met hun vriendjes spelen.

Inboedel uitgebreid

Er zijn wel wat keuzes te maken als jij een inboedelverzekering gaat afsluiten. Het is natuurlijk belangrijk dat jij een verzekering hebt die bij je past. Op die manier ben jij verzekerd voor de schade van jouw keuze en betaal je nooit te veel. Bij de inboedel uitgebreid optie ben jij verzekerd voor onder andere inbraak. Dit is wel zo fijn aangezien je meerdere eigendommen van waarde in jouw huis hebt staan. Je hoopt natuurlijk dat niemand zich eraan waagt om jouw huis binnen te dringen. Het gevoel dat de verzekering achter jou staat indien dit toch gebeurt is wel zo fijn. Daarnaast ben jij ook verzekerd voor brandschade. Niks is zo verraderlijk als vuur. Het kan snel ontstaan en zich mega snel verspreiden. Is de brandweer op tijd en blijft de brandschade beperkt? Gelukkig! Het nadeel wat echter achterblijft is dat je vaak alsnog veel schade hebt door de rook en het blussen. Gelukkig ben jij voor dit alles verzekerd. Ook voor veel terreur van moeder natuur ben jij verzekerd! Een flinke hagelstorm of valt er enorm veel regen waardoor jij schade hebt? Meld dit bij je verzekering en zij staan achter jou! Wat een fijn gevoel.

Inboedel compleet

Bij de inboedelverzekering compleet ben je ook voor bovenstaande situaties verzekerd. Een andere situatie waarvoor jij verzekerd bent met zowel de inboedel compleet als inboedel uitgebreid is in het geval van omvallende bomen of hijskranen op jouw huis. Ideaal als jij tegenover een park of een bos woont! Wellicht heb jij filmpjes op nieuwspagina’s gezien van omvallende hijskranen die een enorme ravage aanrichten en kan jij met deze verzekering weer met een gerust hart slapen. Maar wat is dan het verschil van inboedel compleet ten opzichte van inboedel uitgebreid? Je bent ook verzekerd voor door jou veroorzaakte schade! Wel zo fijn als je jezelf inschat als enigszins onhandig, toch? Zeker ook niet verkeerd als het in jouw huis vaak druk is met spelende kinderen of gezellige avondjes met vrienden! Talloze redenen om niet langer te wachten met het afsluiten van jouw verzekering. Na het bewust worden van de risico’s laat het je ongetwijfeld niet meer los. Gun jezelf de rust en sluit snel je inboedelverzekering af!