Home Wonen Trends voor het interieur van je woning

Trends voor het interieur van je woning

0
Trends voor het interieur van je woning

Van de één op de andere dag kan het beginnen te kriebelen, en dan moeten er plotseling nieuwe meubels komen. We passen ons interieur namelijk aan op ons humeur en onze levensfase. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een babykamer, wanneer er een kindje op komst is. Nieuwe meubels kopen kan dan ook best een stressvolle onderneming zijn. Het is immers een investering in de komende jaren. Maar gelukkig sta je er niet helemaal alleen voor. Want de meubelzaken staan vol met de mooiste kasten, tafels en stoelen. Zodat je jouw persoonlijke stijl perfect kunt combineren met de trends van het moment. En om je een beetje op weg te helpen, heeft Satos de grootste trends voor je op een rijtje gezet.

Vrolijk gekleurde stoelen

Stoelen en banken zijn een geliefd en belangrijk onderdeel van je interieur. En hoogstwaarschijnlijk één van de eerste meubels waaraan je denkt wanneer we het hebben over het veranderen van ons interieur. De trend van dit moment is dan ook de vrolijke gekleurde stoel. Denk bijvoorbeeld aan geel, rood, blauw of groen. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten, en in vele verschillende soorten textiel. Zo zijn de felgekleurde velvet stoelen helemaal hip rondom de eettafel. Door de populariteit van deze stoelen heeft de Nancy HomeStore een ruime collectie, zodat je goed kunt kiezen welke stoel (en welke kleur) het beste bij jou past.

De industriële meubelen

Een trend die al jaren enorm populair is, is de zogenoemde industriële trend. Dit zijn meubels met een stoere en industriële look. Deze trend gebruikt dan ook voornamelijk ruige materialen zoals beton, metaal en leer. Veel meubels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in minimaal één van deze materialen. Denk bijvoorbeeld aan leren banken en metalen boekenkasten. Maar de trend breidt zich verder uit. Want tegenwoordig zie je de industriële en stoere materialen ook terugkomen in verschillende decoraties. Denk bijvoorbeeld aan lampen, spiegels, kandelaars en bloempotten.

Breng de natuur in huis

We brengen met z’n allen steeds meer groen in huis, maar met alleen een paar goede kamerplanten ben je er nog niet. Om je woning een frisse en ontspannen sfeer te geven, breng je meerdere natuurlijke materialen aan in huis. Denk bijvoorbeeld aan riet, bamboe of houten meubelen. Zo zijn de grote rieten stoelen helemaal terug van weggeweest. Met een vrolijk kussentje geven ze een ontspannen sfeer mee aan je woonkamer. Tevens staan de rieten stoelen ook zeer goed buitenshuis, op bijvoorbeeld een balkon of terras.