Home Wonen Tips die verhuizen makkelijk maken

Tips die verhuizen makkelijk maken

0
Tips die verhuizen makkelijk maken

Verhuizen is een zware klus als je er alleen voor staat en het is je eerste keer. Een goede voorbereiding is het halve werk. Hier lees je een aantal tips die je op weg helpen.

Grote objecten verhuizen op hoogte?

Moet jouw bank mee naar je nieuwe woning op drie hoog? Hoe ga je dat voor elkaar krijgen. Je bank is te groot om via het trappenhuis naar boven te vervoeren. Meestal is dan via het raam de juiste oplossing. Elke woning op hoogte heeft een verhuisraam waar de bank doorheen past. Je hebt dan wel een touw met blok nodig. Deze kan je eenvoudig online huren voor een zacht prijsje.

Een elektrische boormachine zal je verhuizing in een stroomversnelling brengen

Je gaat verhuizen maar die mooie kast, je bed en tv meubel moeten allemaal mee naar je nieuwe woning. Maar passen al deze spullen wel door de deur? Soms heb je geluk en kan je het in zijn geheel verhuizen. Echter, is vaak het tegenovergestelde waarheid. Al je kasten en meubels moeten eerst uit elkaar gehaald worden. Om vervolgens weer in elkaar gezet te worden in je nieuwe woning. Je kan je voorstellen dat daar nogal wat schroeven los- en vastgedraaid voor moeten worden. Een elektrische boor maakt het los- en vastschroeven een stuk eenvoudiger en sneller. En tijdens het verhuizen is tijd schaars. Dus als je jezelf tijd kan besparen door een elektrische boor bij de hand te hebben zal die je verhuizing een stuk aangenamer maken. Ook als je geen elektrische boor hebt in je directe kringen kan je deze altijd nog huren.

Met een boedelbak kunnen al je favoriete spullen mee

Ga je verhuizen en moeten al je mooie spullen mee naar je nieuwe bestemming? Dan is het handig om voldoende ruimte te hebben om al je spullen te vervoeren. Een verhuisteam inschakelen kan nogal prijzig zijn. Hetzelfde geldt voor het huren van een busje. Een handige oplossing die je al snel over het hoofd ziet is het huren van een boedelbak. Je kent ze wel die aanhangwagens met een gele vierkante tent achterop. Bij elk tankstation staat er wel eentje. Voor een paar tientjes kan je hem vaak al de gehele dag huren. Je auto moet wel een trekhaak hebben. En ook extra kentekenplaat is vereist. Maar als dat allemaal op orde is kun je zo de weg op. Al je spullen kunnen mee in de boedelbak. Je bespaart zodoende een aantal ritjes op en neer. Dus je bent ook nog eens duurzaam bezig.

Een pallet verzenden?

Heb jij een waardevolle verzameling of grote objecten die je wilt verhuizen? Misschien is het dan handig om deze per pallet te verzenden. Bij boekuwzending.nl geeft u uw wensen door. Binnen een mum van tijd komen zij met een passende oplossing. Of u nu een pallet binnen Nederland wilt verzenden of naar het buitenland, bij boekuwzending.nl kan het allemaal. Een pallet verzenden was nog nooit zo eenvoudig.