Home Lifestyle Een retro bank geeft sfeer in je huis!

Een retro bank geeft sfeer in je huis!

0
Een retro bank geeft sfeer in je huis!

Ben je fan van sfeer en glamour? Dan zijn de jaren '50 echt iets voor jou. Je kunt je natuurlijk helemaal hullen in de kleding uit die tijd, maar wist je dat je ook je interieur erop kunt aanpassen? Je hoeft daar geen oude meuk voor te kopen, er zijn namelijk hele leuke retro spullen die de sfeer van die tijd ademen. Wat denk je van een retro bank? Een spiksplinternieuwe bank in een hippe kleur (de keuze op dat gebied is enorm) en nog comforatbel ook. Deze retro bank is gemaakt van de modernste materialen en zal schitterend staan in je huis, ook als de rest van je huis niet in retro-stijl is ingericht.

Retro is hip!

Je ziet het overal om je heen. In mooie behangetjes, schitterende vloerkleden en zelfs in raamdecoratie. En dat is niet zo gek. De sfeer van retro is bijzonder. Bijna iedereen houdt er wel van. Ook hoef je dus niet je complete interieur om te gooien om er een retro item in kwijt te kunnen. Je kunt de retro items gewoon mixen en matchen met je bestaande spullen. Retro staat voor kleur, veel kleur! Gladde materialen (en dus goed schoon te maken) en een bijzondere uitstraling. Daar kan iedereen wel wat mee.

Zwart wit met een kleurtje erbij

Hou je van een minimalistische aankleding van je woonkamer? Heb je het liefst alles in zwart wit met hier en daar wat grijs? Dan kan dat wat klinisch en misschien zelfs saai overkomen. Door te kiezen voor een contrasterende (felle!) kleur. Dit verandert de sfeer en zal al snel een warme feel geven. Kies voor een echt statement item als een retro bank of een mooie retro eethoek. Zoals gezegd hoef je echt niet je hele huis te veranderen. Door één goed, opvallend item te kiezen, kun je ervoor zorgen dat de complete sfeer verandert.

Een retro bank of toch retro keukenapparatuur?

Of allebei natuurlijk. Maar ik kan me voorstellen dat je het iets rustiger aan wilt doen. Heb je een open keuken? Dan is het misschien juist wel leuk om voor retro keukenapparatuur te kiezen. Je hebt dan alle gemakken van nu met de uitstraling van vroeger. Een retro koelkast is natuurlijk helemaal het einde! Zo'n mooie koelkast met van die afgeronde hoeken… Schitterend! Maar ook je andere apparatuur kun je in een retro versie aanschaffen. Een broodrooster, een waterkoker en natuurlijk een koffiezetapparaat. Allemaal retro met de kwaliteit en de veiligheid van deze tijd!