Home Wonen Nieuw: Ontwerp nu je Brustor terrasoverkapping

Nieuw: Ontwerp nu je Brustor terrasoverkapping

0
Nieuw: Ontwerp nu je Brustor terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is hip en hot! Dat blijkt uit het uitgebreide aanbod van Brustor, een gevestigde waarde in zonwering zoals zonneluifels, -schermen en screens? Dat is puur genieten van het buitenleven. En niet alleen in de lente en zomer, maar ook in de koudere maanden van het jaar. Maar hoe gaat het ondertussen met die andere vertrouwde terrastopper, het lamellendak?

Verschillende voordelen van een lamellendak

Een lamellendak biedt u een zonwerend dak met roteerbare en aluminium lamellen. Deze kunnen elektrisch of handmatig geopend worden. Zo bepaalt u precies hoeveel zonlicht en/of ventilatie u naar binnen haalt. Dit beschermt u tegen de zon en maakt het ook frisser met dit dak, omdat de warme lucht naar boven wordt afgevoerd.
Draai de lamellen dicht en u bent beschermd tegen de regen! Met persoonlijk gekozen lounge meubilair, planten en outdoordecoratie krijg je een echte outdoor living.

 

In sommige lamellendaken zit ook een ingebouwde regen- en sneeuwsensor. Gaat het regenen? Dan zullen de lamellen automatisch kantelen, zodat u heerlijk droog blijft zitten. En gaat het sneeuwen? Dan zullen de lamellen kantelen zodat de sneeuw door de lamellen heen kan vallen. Zo blijft de sneeuw zich niet ophopen, wat uiteindelijk kan resulteren in doorhangen of een defect.

Uw lamellendak naar wens samenstellen!

Met een terrasoverkapping open je een wereld van mogelijkheden. Laat je inspireren door onze realisaties en getuigenissen van klanten. Brustor maakt overkappingen op maat. Je kan dus zelf de maten, gewenste kleuren en andere opties aangeven. Zo sluit een lamellendak perfect aan bij uw woning. Heeft u een industrieel interieur? Ga dan voor een variant met donkergrijze details. Een Scandinavisch interieur? Dan zijn witte details weer erg mooi.

 

Alle modellen worden bediend met afstandsbediening en beschikken over een gemotoriseerd systeem. Zo kunt u op elke plek in uw huis de lamellen kantelen en het terras gereed maken. De overkapping kan ook voorzien worden van sfeerrvolle verlichting, verwarming en luidsprekers. Zo hebt u bij elk weer de juiste sfeer! Vooral erg leuk voor een feestje, maar ook voor een ontspannen avond in de tuin of op de veranda.

Vind uw dichtstbijzijnde Brustor dealer

Met de uitgebreide collectie zonwering van Brustor kunt u alle kanten op. Men gebruikt stijlvolle en duurzame materialen en hebben aantrekkelijke prijzen! Neem een kijkje op de website of neem contact op met één van onze vertegenwoordigers! Er gaat vast en zeker een nieuwe wereld open om ongeacht het weer,zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen!