Home Wonen Mijn favorieten bij festivals

Mijn favorieten bij festivals

0
Mijn favorieten bij festivals

Festivals zijn al lekker aan de gang nu, zeker nu het lekker weer is en langer licht blijft buiten. Maar bij festivals horen ook uitbundige en vrolijke kleren. Dus wat is nou een leuker merk daarvoor dan ‘my brand’? De collectie van dit merk biedt daar hele leuke dingen voor waar van alles en nog wat tussen zit. Ik wil je graag een paar kledingstukken laten zien die er voor mij echt uitspringen!

‘Arabic Logo Shirt Zwart’

Dit vind ik al meteen een heel interessant T-shirt door de Arabische tekens die erop staan. Ik zal er maar even vanuit gaan dat een grote groep inwoners uit Nederland deze taal niet of moeilijk begrijpen en kunnen. Dan vind ik zo’n Arabische boodschap mysterieus overkomen en geeft het mij de drang om op te zoeken waar het voor staat. Verder vind ik de simpele kleur zwart eromheen een goede mix met dit roodgekleurde Arabische schrift.

‘Baywatch Babes T-shirt Wit’

Keek jij vroeger wel eens naar Baywatch of heb je er van gehoord? Mocht je nou fan zijn van Baywatch en zoek je er nog een T-shirt van, dan heeft My Brand dat voor jou in petto! De voorkant van het T-shirt is kwalitatief gedrukte foto van klassieke Baywatch babes en de achterkant heeft de iconische tekst ‘Swimming Instructor’.

‘Mb Exclusive Neon Pink’

Zoek jij nog een lekker opvallend en fel broekje? Wat dacht je dan van een neon-roze short? Wanneer het donker is, zal jij nog extra opvallend, want niemand schijnt zo helder als jij! Leuk om dit te combineren met een wit T-shirt of een ander fel gekleurd T-shirt, bijvoorbeeld met een gele of gifgroene kleur.

‘Logo Slipper Roze/Zwart’

Vind jij badslippers ook altijd zo heerlijk aan je voeten na een lange dag werken? Ik vind ze lekker om mee door het huis te zwerven, om even een klein wandelingetje te maken en uiteraard om aan te doen als je net uit het zwembad of water komt. Zorg wel dat je de goede maat hebt, want als ze te groot zijn, schieten je voeten er zo uit. Koop ze daarentegen ook niet te klein anders krijg je je voeten er niet makkelijk in, laat staan natte voeten. In vond deze badslippers in het speciaal mooi door de roze neon letters van het merklogo.

‘02 Voodoo Doll T-shirt Zwart’

Als jij echt die persoon bent die met het motto ‘hoe gekker, hoe beter’ door het leven gaat, is dit T-shirt vast en zeker een mooie toevoeging in je kledingkast. Het is echt een typische print van My Brand die je niet snel ergens anders zal vinden.