Home Wonen Herfstmode voor jouw woning en jezelf

Herfstmode voor jouw woning en jezelf

0
Herfstmode voor jouw woning en jezelf

Nu we eindelijk het warme weer achter ons kunnen laten is het tijd om na te denken over het volgende seizoen: de herfst. Weet jij al wat er dit najaar de grootste interieurtrend gaat worden? Het klinkt misschien een beetje gek, maar dit najaar is het mode om jouw kleding af te stemmen op jouw interieur. Benieuwd hoe jij dit zelf vorm kunt geven? Lees dan snel verder.

Kleuren die je veel gaat dragen deze herfst

Als je bezig bent met de laatste trends op het gebied van mode en interieur, dan zal deze bijzondere trend je vast niet zijn ontgaan. Je hebt het de afgelopen paar maanden misschien al terug zien komen in modebladen of interieurbladen, maar deze herfst gaat het dan toch echt gebeuren: je moet jouw outfits gaan afstemmen op jouw interieur. Of in ieder geval, wanneer je van plan bent om in huis te verblijven. Als je naar buiten gaat heeft het niet zo veel zin om in hetzelfde kleurenpalet rond te lopen als jouw woonkamer.

Het ligt er ook een beetje aan welke kleuren je nu in jouw interieur hebt opgenomen. Als het met name aardetinten en bruine kleuren zijn dan kan je prima een leren jas heren dragen in het bruin.

Stel nou dat je een donker interieur hebt met grijstinten en ga zo maar door, dan is het misschien verstandiger om een zwarte leren jas te dragen. Het liefste volg je dan ook nog de monochrome trend die dit voorjaar om de hoek is komen kijken en draag je kleding in dezelfde kleuren, maar wel in andere tinten. Dat kan er als volgt zien: je draagt een zwarte pet, met een grijze hoodie heren, een zwarte trenchcoat en een grijze broek. Als je het écht goed wil doen draag je ook nog eens volledig zwarte sneakers, anders volstaat wit ook gewoon.

Manieren om jouw outfits te matchen met jouw interieur

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een mogelijkheid om jouw kleding te matchen met jouw interieur. Heb je een blauw-witte vaas staan? Pak dan eens uit en match een blauw shirt met witte jeans en blauwe witte schoenen.

Probeer dit vooral ook eens met je tafellaken (als je die hebt). Rood met witte ruitjes staan ontzettend leuk op een blouse en als je een rode broek hebt die je kunt dragen is dat misschien niet de mooiste kleding combinatie, maar het is dan wel helemaal on trend.

Veel plezier en succes met het stylen van jouw outfits dit najaar!