Home Wonen Laminaat gratis leggen? Geen probleem!

Laminaat gratis leggen? Geen probleem!

0
Laminaat gratis leggen? Geen probleem!

Laminaat is een schitterende vloerbedekking. Een mooie gladde vloer waar geen vuil en stof in blijft zitten, die je gemakkelijk kunt schoonmaken met de stofzuiger en een dweil en die niet snel zal beschadigen. Je vraagt je soms wel eens af waarom mensen nog voor een andere soort vloer gaan… Laminaat leggen is ook goed te doen. Je kunt online genoeg instructievideo's vinden en de kans is groot dat je vrienden al eens laminaat hebben gelegd. Waarom zou je dan ingaan op een aanbieding van laminaat gratis leggen? En is laminaat gratis leggen wel zo gratis als je zou denken?

Het belangrijkste eerst: laminaat gratis leggen is écht gratis!

Natuurlijk geldt dat pas wanneer je ook het laminaat bij De Laminaat Expert aanschaft, maar het leggen is echt gratis. Je bestelt gewoon je laminaat, in welke kleur dan ook, een goede ondervloer en plinten die passen bij jouw kleur laminaat. Dit regel je online. En dan kun je ook nog een vakje aanklikken met "laten leggen". Je ziet dat er dan geen cent meer in rekening wordt gebracht. En dus klopt "Laminaat gratis leggen" echt!

Gezellig samen laminaat leggen?

Misschien is het in jouw vriendengroep al een jarenlange traditie, iedereen die gaat verhuizen, verbouwen of opnieuw inrichten krijgt de hele ploeg over de vloer. Want vele handen maken licht werk. Maar nu, met COVID-19 en alle maatregelen is die hulp niet mogelijk. Je kunt immers niet op 1,5 meter van elkaar laminaat leggen. Het is dan dus extra slim om in te gaan op de laminaat gratis leggen-actie. Je vrienden en jij blijven veilig bij elkaar uit de buurt en de specialist van De Laminaat Expert legt in zijn eentje (!) jouw ondervloer en laminaat. Ook de plinten worden direct gemonteerd. Zo ben je, over het algemeen, al in een dag voorzien van een compleet nieuwe vloer. Je vrienden mogen gerust komen kijken, maar dan wel door het raam.

Kies je kleur

De inrichting van jouw huis is heel persoonlijk. Jij gaat er wonen, dus is het van belang dat jij kiest wat jij mooi vindt. Of het nu gaat om meubels, raamdecoratie of laminaat. Natuurlijk kun je adviezen inwinnen bij vrienden en kennissen en ook in de showroom kun je goed terecht. Maar jij bepaalt uiteindelijk voor welke kleur je gaat. Het kan wel heel handig zijn om professioneel advies in te winnen over welk laminaat jij echt nodig hebt in huis. Dat is, wanneer je alleen woont, weer anders dan wanneer je een druk gezin hebt.