Home Wonen Een strak interieur in iedere ruimte in huis

Een strak interieur in iedere ruimte in huis

0
Een strak interieur in iedere ruimte in huis

Woonkamer

Natuurlijk begint een inrichting bij de woonkamer. Dit is vaak de uitvalsbasis om even lekker te relaxen en tot rust te komen. Dit maakt de inrichting van je woonkamer ontzettend belangrijk voor de sfeer van je gehele huis. Daarnaast staan er in een woonkamer vaak een groot aantal meubels: een bank, een dressoir, een televisiemeubel, fauteuils, een vloerkleed en raamdecoratie. Kortom, veel kansen om een strak interieur te realiseren of om zeep te helpen.

Het is natuurlijk van belang dat je meubels uitkiest met een strak ontwerp. Ga voor een strakke, comfortabele bank, zoals een Innovation slaapbank waar je gasten ook nog eens heerlijk op kunnen logeren. Ook zijn er in diverse woonwinkels grote assortimenten aan strakke dressoirs, televisiemeubels, fauteuils, et cetera.

Keuken / eetkamer

De keuken is natuurlijk nog een ruimte waar je een strak design kan laten terugkomen. Bij veel keukenboeren vind je tegenwoordig veel greeploze keuken die ontzettend strak zijn afgewerkt. Het maakt hierbij niet heel veel uit voor welke kleur je gaat en of je voor een matte of hoogglans afwerking kiest. Wel moet dit in lijn liggen met de rest van je interieur. De eetkamer, daarentegen, kan wat lastiger zijn om strak in te richten. Je kan kiezen voor design eetkamerstoelen gemaakt van kunststof of (kunst)leer en een tafel van onbewerkt hout of met een blad van melkglas.

Slaapkamer

In de slaapkamer staat er één meubel centraal: het bed. Hierbij kan je voor een strak uiterlijk het beste kiezen voor een hoge boxspring van goede kwaliteit. Kies hierbij voor effen beddengoed of beddengoed met een moderne print.

Badkamer

In de badkamer zien we de laatste jaren de trends van inloopdouches met een stortdouche ingebouwd. Dit ziet er natuurlijk ontzettend strak uit. Ook is de trend van donkere tegels en aparte wastafels een trend die bijdraagt aan een strak interieur in jouw huis.