Home Wonen Een mooie zomerse strandstoel kopen?

Een mooie zomerse strandstoel kopen?

0
Een mooie zomerse strandstoel kopen?

Het is weer zomer. Zonneschijn, warme temperaturen, zwoele zomeravonden en natuurlijk strand! Ben jij al veel op het strand geweest deze zomer? Of ben jij nog van plan veel naar het strand te gaan? Lekker op je handdoek in de zon liggen bakken. Lekker zwemmen in de zee. Heerlijk natuurlijk. Maar de hele tijd liggen op het zand wordt op een gegeven moment vaak vervelend. Zand gaat overal zitten en je lig vlak is ongelijk. Je zou ook een mooie strandstoel kunnen kopen! Strandstoelen zijn erg handig als je niet in het zand wilt zitten en gemakkelijk in te klappen.

Een strandstoel kopen of huren

Als jij het liefst de hele dag op het strand ligt, dan is en strandstoel kopen geen gek idee. Lekker je eigen stoel mee naar het strand. Erg handig als je er de hele dag ligt. Als je geen strandstoel hebt thuis kun je bij de meeste restaurants en beach clubs een strandstoel of een ligbedje huren. Vaak kun je deze per uur of per dag huren. Het ligt natuurlijk aan het seizoen of ze beschikbaar zijn, en ze verschillen per prijs. Soms is het in dat geval handig om een eigen strandstoel te kopen. Het enige probleem daarmee is weer dat je die elke keer van de auto naar het strand, en weer terug moet tillen. Zo hebben beiden ze voor en ze nadelen. Een stoel kopen is op de lange termijn een stuk goedkoper. En een strandstoel huren is weer een stuk minder werk. Het is maar welke optie jij het liefste hebt.

Ben jij een horeca eigenaar?

Ben of ken jij een horeca eigenaar die zijn restaurant of club aan het strand heeft gevestigd? Koop dan nu een aantal strandstoelen en ligbedden is voor jouw gasten. Je kunt deze stoelen en bedden verhuren voor een prijs per uur of per dag. Een mooie passieve form van inkomen naast het draaiende houden van jouw restaurant of bar tijdens het hoogseizoen. Op de warmste dagen van het jaar verhuur jij als eigenaar alle bedjes gegarandeerd. Daarnaast hebben de gasten het erg fijn als ze een bedje kunnen huren en dat stimuleert weer positieve meningen over jouw horeca gelegenheid. Ik raad aan om zo snel mogelijk een aantal strandstoelen en ligbedden aan te schaffen voor het seizoen voorbij is, en zorg dat de klanten het nog meer naar hun zin hebben.