Home Wonen Design barkrukken kopen? Let op deze handige tips!

Design barkrukken kopen? Let op deze handige tips!

0
Design barkrukken kopen? Let op deze handige tips!

Van plan om design barkrukken te kopen voor aan je kookeiland of aan de bar van je keuken? Dat is nog niet zo makkelijk als dat het klinkt. Eventjes design barkrukken vinden die bij je keuken passen is namelijk nog niet zo makkelijk. Je hebt namelijk keuze uit een groot aantal kleuren, uitvoeringen en soorten materialen. Voordat je daadwerkelijk op zoek gaan naar een nieuwe set design barkrukken is het dus van belang om goed te oriënteren en een aantal keuzes te maken. Is comfort belangrijk of gaat het vooral om de uitstraling? Welk soort materiaal? En welke uitvoeringen? Lees onderstaand artikel voor onze handige tips die het kopen van de juiste set design barkrukken een stuk gemakkelijker maken. 

Met of zonder leuning?

Wat is het doel van de barkrukken.. wil je er dagelijks al zittend eten, een drankje doen of de krant lezen? Of staan ze er vooral voor de sier? Als je van plan bent veel gebruik te maken van de barkrukken dan is het aangeraden om te kiezen voor design barkrukken met leuning Een leuning zorgt namelijk voor meer zitcomfort en een gezondere zithouding. Je hebt keuze uit lage hoge leningen. Vooral de uitvoeringen met een hoge leuning biedt de juiste ondersteuning en dus ook maximaal zitcomfort. Krukken met een lage leuning kan je dan weer makkelijker onder de bar of het kookeiland schuiven. Kan je de krukken er niet onder schuiven? Dan is de leuning vaak niet hoger dan de bar, waardoor de keuken er strakker uit blijft zien. Kortom, het is belangrijk om goed na te denken over de leuningen van je nieuwe set design barkrukken.

Draaibare barkrukken

Wij adviseren om te kiezen voor draaibare barkrukken als je op zoek gaat naar een nieuwe set barkrukken. Barkrukken die je kunt draaien bieden veel gebruiksgemak doordat je niet steeds de kruk hoeft te verplaatsen. Ook voorkomt dit krassen op de vloer! Het nadeel van draaibare barkrukken is dat ze vaak een zwaarder frame hebben. Hierdoor staan ze wel erg stabiel, maar zijn ze dus ook erg zwaar. Door dit gewicht verplaats je de krukken toch minder gemakkelijk als je ze ergens anders in huis wilt gebruiken.

Online bestellen

Tegenwoordig is het vinden van de perfecte design barkrukken een stuk makkelijker dan vroeger. Natuurlijk kan je naar een woonboulevard in de buurt, maar als je specifiek op zoek bent naar design barkrukken dan vind je vaak maar enkele verschillende design barkrukken.  De keuze is beperkt als je woonwinkels bezoekt. Online heb je echter ruime keuze uit een groot aantal design barkrukken bij diverse betrouwbare woonwebshops.