Home Wonen 5 toffe items voor aankomende zomer

5 toffe items voor aankomende zomer

0
5 toffe items voor aankomende zomer

Het ziet er op dit moment misschien nog niet heel zomers uit buiten maar toch naderen we al bijna de lente. En na de lenteā€¦ komt natuurlijk de zomer! Daarom kijken we alvast even vooruit op de trends voor aankomende zomer en hebben we 5 toffe items die je zeker niet mag missen. Deze items zijn voor in je tuin en zorgen ervoor dat jij straks helemaal klaar bent voor de zomer.

Een hangmat

Een hangmat is helemaal hip en ideaal voor de zomerse maanden. Heerlijk relaxen, een boekje lezen of gewoon een beetje voor je uitstaren. Met een hangmat in je tuin waan je jezelf even in een vakantiegevoel. Hangmatten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende ophangsystemen waaronder die met touw of op een standaard.

Een intex zwembad

Voor de mensen onder ons die geen ruimte hebben voor een zwembad is een intex zwembad een ideale oplossing. Een intex zwembad is een opzet zwembad van hoogwaardige kwaliteit. Dit item is verkrijgbaar in een ronde of ovale vorm waardoor er voor iedere wens wel een geschikt zwembad is. De ronde intex zwembaden zijn ideaal voor als je lekker wilt relaxen met meerdere personen, de ovale intex zwembaden zijn ideaal voor de actievere gebruikers zoals bijvoorbeeld kinderen of personen die nog een (klein) baantje willen zwemmen. Daarnaast kan een intex zwembad ook weer worden opgeborgen dus geen gedoe in de wintermaanden.

Een lounge set

Een loungeset mag natuurlijk niet ontbreken in jouw tuin, zeker niet als je met vrienden heerlijk nog even in het avondje zonnetje wilt borrelen. Tegenwoordig bestaan er vele soorten loungesets in verschillende soorten, maten en materialen. Welke je kiest is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw wensen. Ben je erg creatief dan kun je natuurlijk ook gewoon zelf een lounge set maken van pallets en kussens.

Een BBQ

Wat mag er nog meer niet ontbreken op een mooie zomerse avond naast vrienden, een fijne lounge set en een drankje? Een BBQ! Heb je nog geen BBQ in de tuin staan dan is het hoog tijd dat je deze gaat aanschaffen. Een BBQ hoeft helemaal niet duur te zijn of veel ruimte in beslag te nemen. Tegenwoordig bestaan er ook kleine modellen die handig in gebruik zijn er goed zijn op te bergen.

Een dressoir

Een kast in je tuin? Ja, een kast in je tuin! Een kast in je tuin is helemaal hip en nee, dan hebben we het niet over een kledingkast maar over een dressoir. Een dressoir is ideaal voor spulletjes op te bergen en geeft je tuin daarnaast ook nog een hele toffe uitstraling. Heb je binnen nog een dressoir staan? Geef hem een lakje en zet hem buiten, succes gegarandeerd.