Home Wonen Ultiem genieten van het lente zonnetje

Ultiem genieten van het lente zonnetje

0
Ultiem genieten van het lente zonnetje

Het is lente, en ondanks dat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is dat absoluut geen reden om natuurlijk binnen te gaan zitten. Heb je een tuin of een balkon, ga dan vooral ook genieten van het lekkere lente zonnetje. Want we hebben heerlijke temperaturen en we kunnen heerlijk buiten zitten. Wanneer je dan wel de zon in gaat, zorg wel dat je je huid goed beschermd en insmeert met zonnebrand.

 

Een heerlijke loungeset

Wanneer je buiten gaat genieten van de zon, dan wil je natuurlijk wel een fijne tuinset of stoelen met tafel waar jij aan kan zitten met een lekker verfrissend drankje. Ook als je bijvoorbeeld lekker buiten wilt gaan eten, daar is het momenteel ook ideaal weer voor. Dan is het goed om, als je nog niet de mogelijkheid hebt om buiten te zitten, om dan een tuinset of stoelen te gaan zoeken. Dat kan bijvoorbeeld bij verschillende winkels zoals tuinmeubelland. Dan ga jij ervoor zorgen dat je heerlijk van de zon kan genieten. En wil je af en toe dan toch in de schaduw zitten maar heb je zelf in de tuin of op jouw balkon niet snel schaduw? Dan kan je ook altijd nog een parasol aanschaffen, want jezelf af en toe terug trekken in de schaduw is natuurlijk helemaal niet verkeerd.

 

Lekker buiten zijn

Dat we ook zoveel thuis moeten zitten, betekend niet dat we niet lekker mogen eten. We kunnen nog steeds lekker, en gezond, eten. Denk bijvoorbeeld aan een bbq in de zon of een lekkere frisse salade. Dan kan je toch nog die paar zonnestraaltjes mee pakken of nog even wat frisse lucht binnen krijgen. Als je ook de ruimte hebt, dan is het natuurlijk ook wel fijn als je buiten kan sporten. Nu de sportscholen dicht zijn moeten we toch proberen om gezocht te blijven en in beweging te blijven. Al ga je een rondje lopen of fietsen, dat is natuurlijk al goed. Mits je rekening houdt met afstand houden natuurlijk. 

 

Zorg goed voor jezelf, ook in deze bizarre tijd. Daarom is het goed om af en toe een frisse neus te halen met een wandeling of met een fietstocht. Doe je dat liever niet, dan is het ook altijd handig om thuis buiten in de tuin of op het balkon te gaan zitten. Die frisse lucht doet je goed, vooral als je thuis moet werken en je heel de dag eigenlijk opgesloten zit. Zorg goed voor jezelf.