Home Wonen Maak je huis af met Beton-Ciré!

Maak je huis af met Beton-Ciré!

0
Maak je huis af met Beton-Ciré!

Tegenwoordig is het helemaal hot: de betonlook. Sowieso mag beton eigenlijk niet meer missen in het interieur van nu. Het kan voortaan op verschillende manieren terugkomen, maar een Beton Ciré vloer is toch wel dé eyecatcher in huis. Deze vloer is overal toepasbaar en makkelijk te onderhouden. Een mooie win-win situatie!

Wat is Beton-Ciré?

Andere benamingen zijn Leef Beton of Woonbeton. Het is een waterdicht, cementgebonden product dat met een speciale hars wordt aangebracht. Dit maakt de vloer extra sterk en flexibel. Ook wordt er een speciale laklaag toegepast waardoor normaal, licht onderhoud geen enkel probleem is. Tevens kan de Beton-Ciré ook op wanden gecreëerd worden. Dit zorgt voor een ander effect, maar is hip en stoer tegelijk. Doordat men eindeloos kan combineren brengt de betonlook op zijn unieke manier een warme sfeer in huis brengt.

De betonlook is overal toepasbaar, met alle soorten ondergronden. Dat wil zeggen dat de betonlook overal kan: bijvoorbeeld in de huiskamer en slaapkamer, maar ook in de keuken of badkamer. Dit komt doordat het product waterdicht is. Het kan dus op de vloer of op de wanden. Je kunt het zo gek niet verzinnen en het kan! Er kan natuurlijk ook gecombineerd worden tussen deze twee waardoor er een speels effect ontstaat, vrijwel alles is mogelijk.

Eigenschappen

Niet alleen dat het super hip en stoer is, hangen er nog veel meer voordelen aan het hebben van een betonlook vloer, het is vooral ook praktisch. Beton-Ciré is namelijk onder andere oplosmiddelvrij, naadloos, slijtvast én antiallergisch. Dit zorgt voor een lange levensduur in combinatie met vrij weinig onderhoud. Er zijn 16 verschillende kleuren beschikbaar, zodat ook dit perfect aansluit op het interieur. Er zijn verschillende applicatietechnieken waardoor iedere vloer anders kan zijn en daardoor naar eigen wens en smaak. De toepassing kan een strakke betonlook zijn, maar ook een wolkerige of oneffen uitstraling behoort tot de mogelijkheden.

Interieur combineren met betonlook

Beton kun je tegenwoordig met alles combineren en daarom past het dus perfect bij het interieur. De wanden of de vloeren die een beton effect hebben, kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met hout en metaal of zwarte en gouden elementen. Zo ontstaat er een gave, stoere industriële look. Met meerdere betonelementen in huis, brengt dit tot de perfecte ruimte met gebruik van verschillende soorten materialen. Een betonlook vloer in combinatie met een Scandinavisch interieur valt bijvoorbeeld erg in de smaak.