Home Wonen Glas op maat is een vak apart. Bij Glassby kun je terecht!

Glas op maat is een vak apart. Bij Glassby kun je terecht!

0
Glas op maat is een vak apart. Bij Glassby kun je terecht!

Wanneer je nadenkt over de nieuwe inrichting van je huis, is de kans klein dat je als eerste denkt aan de spiegels die er moeten komen. Toch zijn spiegels een wezenlijk onderdeel van de inrichting. Jammer genoeg beslissen we, over het algemeen, pas op het allerlaatst wat voor spiegel ergens moet komen te hangen en nemen dan maar genoegen met een spiegel die "wel oké" is. Door je van te voren goed te laten informeren over spiegels op maat, kun je het eens omdraaien. Je baseert dan misschien je inrichting wel op het formaat en model spiegel dat je hebt aangeschaft bij Glassby.

Bij Glassby kun je voor nog meer glas terecht

Want natuurlijk worden spiegels van glas gemaakt, maar er zijn nog meer toepassingen van glas die je heel mooi kunt integreren in je interieur. Wat denk je van achterwanden voor in je keuken? Deze worden op maat gemaakt en kunnen zelfs bedrukt of gepersonaliseerd worden. Ook in de badkamer zijn toepassingen voor glas op maat te bedenken. Wat denk je van een douchescherm dat wél precies past? Of een scheidingswandje? Ook voor glazen balustrades en glazen deuren kun je bij Glassby terecht.

Een mooie spiegel is pas mooi als deze echt past

En dan bedoel ik niet dat de spiegel precies tussen twee muurtjes moet passen, nee, deze moet in je interieur passen. Heb je een interieur met ronde, zachte vormen? Dan is een ronde of zelfs ovale spiegel mooier dan een rechthoekig of vierkant exemplaar. De spiegel wordt voor jouw doel op maat gemaakt. Twijfel je over de maat of de plaatsing van de spiegel? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen je adviseren en zo nodig iemand laten langskomen voor het inmeten. Zo heb je straks een spiegel gekocht waar je nog jaren plezier van hebt.

Zelf installeren of laten doen?

Alle glasproducten van Glassby zijn zelf te plaatsen of te installeren. Maar wil je dat ook? Glas kan nog best heel zwaar zijn en als je niet precies weet wat je doet… In sommige gevallen is het dan beter om een monteur te laten komen om jouw glasproduct te plaatsen. Zeker wanneer dit gaat om grotere items zoals deuren of balustrades. Ook voor de achterwand van de keuken is het fijner als er iemand komt die precies weet wat er moet gebeuren. Combineer het inmeten met het laten monteren en je weet zeker dat je exact de juiste maten én exact de juiste manier van plaatsen hebt.